Dunrobin Castle och falkar och vi har en vinnare!

Dunrobin castle och falconary, dagen gick åt till att vandra runt i Dunrobin castle samt den trädgården, men roligast av allt var falk uppvisningen!
Åker man norrut så känns detta som ett måste att besöka slottet, helt underbar trädgård och att se dessa härliga fåglar showa för publiken samt deras herre Andy Hughes berätta om dem och hur det beter sig. Han bjöder verkligen på chansen till närbilder på dessa flygande varlelser, sen att jag eller kanske är det kameran som inte hinner med, det kan man fundera över, kanske behöver uppgradera! ☺
Men det blev faktiskt några bilder som jag är hyffsat nöjd med, några av fåglarna var på tok för snabba så det gick bara inte att få till det, gällde bara att ha tur att man satte skärpan!
Efter showen tog vi en promenad i trädgården i småregnet, för det regna faktiskt under showen, vilket man snabbt glömde. Vi körde vidare med tjejfotografering, det vill säga blomfotgrafering som var riktigt fint i regnet.
Lunch på slottet, för att sedan åka mot Ullapool och fotografering på vägen dit!
Inatt bodde vi på hotell och det var ingen hit, men man tager vad man erbjuds!

Sen vill jag meddela att vi har en vinnare iform av Marie Edvardsson Jansson och hennes grabbar och det är klart vi åker ståndsmässigt i en Mercedes CLS 350 CDI Shootingbrake, vi är smått imponerande av att de lyckades knäcka nöten på bilen och de vinner en Whisky!
Ni alla som inte vet vad det är för bil, kan googla på Mercedes och shootingbrake, lovar att det är en imponerande bil!
Här kommer några bilder på bilen när vi åkte upp genom bergen!

3 thoughts on “Dunrobin Castle och falkar och vi har en vinnare!

  1. Usch, vad ni gör mycket utan oss!
    Men varför kallar du att fota blommor för tjejfotografering? Det är väl vackert för alla!

  2. Oj vad kul att vi vann! Synd att jag inter tycker om Whiskey och Fredrik får ju inte dricka som tur är. Men Bosse vart glad, han och Fredrik höll på och klurade en bra stund i går kväll på bilen. Jätte fina bilder tycker jag som älskar blommor. Måste träffas när ni kommer hem ha det fortsatt skönt. Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *