Upp genom Scotland…

Vi börjar nu jobba oss upp igenom Scotland, på förmiddagen åkte vi längs kusten i vår superbil. Vi gjorde några stopp och promenerade längs kusten och titta lite på en fyr och ruinerna från en gammal fyr. Vi stannade i Anstruther där vi åt lunch och titta på när ett gäng gamla farbröder la ut med en gammal skuta.
Vi åkte sedan vidare genom det härliga landskapet till St. Andrews, där vi gjorde titta på lite ruiner etc. Vi inhandla även lite gott fikabröd för kommande kaffepaus. Efter St. Andrews gick nu färden vidare mot Pitlochry som var vårt slutmål för dagen. Vi åkte på mindre vägar och försökte undvika de större, vilket gick bra då det endast var sista biten som gick på A9 (ca: 10min). Vi gjorde ett fikastopp på vägen vid Loch of Lowes.
Väl framme i Pitlochry så installerade vi oss hos Mary and Gordon, underbart par och hon kunde tänka sig att ta bilen som betalning för de 2 nätter vi ska vara här. 🙂
Igentligen gilla hon inte svarta bilar, men hon kunde göra ett undantag!
Vi gick sedan ut på stan för att äta och dricka lite, eftersom det var fredag så var det underhållning, så vi blev kvar en bra stund och lyssnade och drack öl.
Sen var det detta med bilen, har gjord ett lite collage av detaljer på bilen så ni kan börja gissa på vad det är för bil!

6 thoughts on “Upp genom Scotland…

  1. Hoppas att ni har det lika varmt och skönt som vi! Idag har vi badat flera gånger, så varmt är det här! Synd att vi inte kan vara med Er! Kul ändå att få följa Er resa så här. Hoppas på mer när ni kommer hem!
    Kramar till Er alla från Angela o Christer

  2. Hoppas ni har lika fint väder och bra förutsättningar för att ta kort.. Tänkte på er idag då vi var och fiskade i söderfjärn.. vi såg en sparvhök som flög och ryttlade flera gånger i närheten då vi låg och kastade vid smulttronhällorna.. Både fiskljuse o örn såg vi så klart och lite sjöfågel 🙂 De var väldigt fint väder Men tyvärr hade jag inte kameran med 🙂 ni får komma ut fler gånger 🙂 Ha de bra vi syns !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *