0 thoughts on “Bilder etiketterade ”natur”

 1. Jättehärliga bilder och vilken läcker hemsida!
  Hoppas att ni får det bra i björngömslet! Sukta oss med många fina bilder!
  Kramar från Angela & Christer

 2. Planer är överflödiga! Det är bara att hänga med 🙂 Trevlig utställning som det skulle vara kul att se men ställer ut själv i Säterdalen till helgen.

  • Tack Peter, jag ska kolla närmre när jag kommer, har inte sett någon bild ännu där jag kunnat avläsa dem, men som sagt ska kolla närmre hemma.

 3. Hoppas att ni har det lika varmt och skönt som vi! Idag har vi badat flera gånger, så varmt är det här! Synd att vi inte kan vara med Er! Kul ändå att få följa Er resa så här. Hoppas på mer när ni kommer hem!
  Kramar till Er alla från Angela o Christer

 4. Hoppas ni har lika fint väder och bra förutsättningar för att ta kort.. Tänkte på er idag då vi var och fiskade i söderfjärn.. vi såg en sparvhök som flög och ryttlade flera gånger i närheten då vi låg och kastade vid smulttronhällorna.. Både fiskljuse o örn såg vi så klart och lite sjöfågel 🙂 De var väldigt fint väder Men tyvärr hade jag inte kameran med 🙂 ni får komma ut fler gånger 🙂 Ha de bra vi syns !

 5. Hej
  Det verkar inte gå någon nöd på Er
  Härliga bilder
  Ett nytt försök på bilen KIA ,med 4hjul
  Ha det bra hälsa alla
  Angela o. Christer

 6. Hej, grabbarna mina tror att det är en Mercedes CLS Shootingbrake.
  Hoppas ni har det bra och njuter riktigt ordentligt!

 7. Usch, vad ni gör mycket utan oss!
  Men varför kallar du att fota blommor för tjejfotografering? Det är väl vackert för alla!

 8. Oj vad kul att vi vann! Synd att jag inter tycker om Whiskey och Fredrik får ju inte dricka som tur är. Men Bosse vart glad, han och Fredrik höll på och klurade en bra stund i går kväll på bilen. Jätte fina bilder tycker jag som älskar blommor. Måste träffas när ni kommer hem ha det fortsatt skönt. Marie

  • Tack Leifi, luften har gått ur mig ett par gånger under gömslebyggandet,men skam den som ger sig och nu när jag trots razzligt ljus lyckades få riktigt bra bilder så kan man inte annat än vara nöjd, det är trots allt tur man har kamera som klarar höga ISO, för inte många av dessa bilder ligger under 5000.
   Det får en att fundera hur gjorde man på den analoga tiden, skulle velat fota då och jämföra! 🙂
   Korparna var riktigt roliga, satt metern framför mig och drack vatten!

  • Ja det var ett fantastiskt ljus den kvällen, men det är nog ända kvällen som haft det ljuset och kändes skönt att kunna ta till vara på det!

  • Kul att du tycker det är vacker, det är en otroligt fint ställe, det är falconary uppvisning 2ggr per dag där och för att ta sig dit får man åka norrut förbi Inverness till en stad som heter Golspie och slottet ligger 1mile norr om den.

  • Ja, det var ett konststycke utöver det extra, ska sanningen fram så var han som höll i det hela impad också då jag han byta kamera och ändå fånga denna bild, det hela handlar om erfarenhet och snabbhet och samtidigt en bra kamera och objektiv, man får vad man betalar för som sagt! 😉

 9. Fina bilder som vanligt. Det var en riktigt bra söndag då du följde med en heldag och jag fick se hur ett proffs hanterar en kamera. Ser verkligen fram emot att se bilderna om togs på söndagen.

 10. Vilka bilder! Man förstår varför du vill sitta där i flera timmar!
  Gott Nytt År till er båda två! Kram

 11. Hej
  Bill Douhan heter jag. Jag är fågelskådare och sitter med i rapportkommitten för Uppland. I år skall vi inventera berguv och jag undrar nu var berguvbilderna är tagna? Om de är tagna i Uppland är vi intresserad av att få veta var. Vi kommer givetvis inte att sprida uppgifterna vidare!
  Hälsningar
  Bill Douhan/Upplands Ornitologiska Förening